Verlichting van uw trap, van functionele verlichting tot blikvanger

Mensen benaderen ons vaak advies voor woon-, slaap- of eetkamer, keuken, of hal. De trap wordt wordt hierbij  vergeten. Terwijl deze kan worden omgetoverd tot een ware blikvanger en vooral bij nieuwbouw, verbouw of traprenovatie goed te realiseren.

Juiste trapverlichting zorgt voor:

Belangrijk wel is dat advies op maat vaak belangrijk is, we helpen u hierbij graag verder.

Welke lichtoplossingen zijn er mogelijk bij een trap?

Al is de architectuur van uw huis belangrijk, kunt u uw trap naar eigen wens aanpakken. Wij kunnen u prachtige oplossingen bieden.

Verlichting van de wand

Prachtige wandlampen van de mooiste designmerken geven uw trap een prachtige allure. Vaak wordt dit ingezet aan één zijde van de trap om een praktische reden: de kabels kunnen dan vanuit één zijde worden aangebracht.

Spots voor plafond of in uw wand  

In of -opbouwspots zijn de meest gekozen opties bij trapverlichting. En waarom ook niet, spots zijn subtiel toe te passen te verwerken in muren of de trap zelf  maar staan wel garant voor prachtige lichteffecten.

Plafondverlichting of hanglampen

Deze optie is alleen mogelijk als de ruimte zicht daarvoor leent. Bestaat de mogelijkheid dan kunt u kiezen van een prachtige hanglamp of plafondlamp als blikvanger in combinatie met spots.

Verlichten tredes en leuning met LED

LED-technologie brengt een extra dimensie, hierbij kunt u nu ook tredes en leuning voorzien van verlichting. Ook een zwevende trap kunt u voorzien van prachtige verlichtingsmogelijkheden.

Wanneer kan ik het beste de verlichting van mijn trap aanpakken?

Dat hangt van de gekozen lichtbronnen af. Wilt u gebruikmaken van wandverlichting, of op- en inbouwspots dan moeten de kabels worden wegwerkt in de trap of muur. Dat is niet alleen mooier, maar ook veiliger.

Wegwerken van kabels is makkelijker te realiseren wanneer u toch al bezig bent met:

  1. verbouw
  2. nieuwbouw
  3. volledige traprenovatie

Ik wil verlichting bij een bestaande trap

Wilt u uw bestaande trap meer allure geven Dan is LED-verlichting ideaal, met name strips zijn gemakkelijk en onzichtbaar weg te werken in bestaande oplossingen. LED kan ook worden weggewerkt in een trapleuning of traptrede.

Ik wil van mijn trap ook een blikvanger maken

 

Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons via:

Neem enkele foto´s, situatieschets van de ruimte of een bouwtekening mee, zo kunnen wij u beter van dienst zijn.