Vibia Flat 5915

€ 792,00 iDEAL-prijs € 752,40
SKU
Vibia Flat 5915
De hanglampen uit de Flat-serie worden uitgedrukt als metalen vlakken die op verschillende hoogtes zijn geplaatst. Ze weerkaatsen het l...

De hanglampen uit de Flat-serie worden uitgedrukt als metalen vlakken die op verschillende hoogtes zijn geplaatst. Ze weerkaatsen het licht van hun oppervlakken en projecteren een omhullende luminantie. Hangend aan een kabel aan het plafond zijn de hangende armaturen zowel delicaat als opvallend grafisch en lijken ze boven hun hoofd te zweven. 

Ichiro Iwasaki begon zijn carrière bij Sony Design Center, en werkte daarna voor verschillende ontwerpstudio’s in Milaan. Na zijn terugkomst in Japan richtte hij in 1995 zijn eigen studio op in Tokio. Hij ontwerpt voor diverse fabrikanten, huishoudelijke artikelen en van horloges tot designverlichting. De winnaar van talloze internationale designprijzen is parttime docent aan de Tokyo University of the Arts.

Het Spaanse merk Vibia werd in 1987 opgericht in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is deze populair in meer dan 60 landen. De gigantische collectie kent voor ons een aantal highlights die wij sinds jaar en dag voeren  Vibia lampen zijn altijd te herkennen aan hun innovatieve en onderscheidende ontwerpen. Daarnaast worden deze designlampen geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen en als het even kan ambachtelijk met de hand. 

Merk
Vibia
Type
Flat 5915
Ontwerper
Ichiro Iwasaki
Kleur:
Wit
Materiaal
Aluminium (metaal), staal en PC (kunststof)
Afmetingen
Diameter: 55 cm | Hoogte 29 cm
Lichtbron
2 x LED PLATE 13,5 W 700mA.
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Zonder schakelaar
Levertijd
1-2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vibia Flat 5915
Sterren