Vibia Mayfair mini 5495

296,-
28120

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Vibia Mayfair Mini draagbare, draadloze oplaadbare tafellamp is een moderne heruitvoering van de traditionele 19e-eeuwse bouillotte tafellamp. De Mayfair Mini-collectie van Vibia maakt een opvallend statement in een kleinschalig ontwerp. Met een intrigerend spel van rechte lijnen en gebogen contouren, straalt het sculpturale silhouet een elegant evenwicht uit.

Zijn diffuus neerwaarts licht voor een sfeervolle sfeer. Een kleine opening aan de bovenkant van de kap laat het licht naar buiten komen en compenseert de gloed in het onderste deel van de lamp.
De draagbare, overal mee naartoe te nemen lichte Mayfair Mini wordt aangedreven door een oplaadbare batterij  De glanzende oppervlakken verbinden prachtig met het verfijnde silhouet van het ontwerp, waardoor de lamp een veelzijdigheid heeft waardoor u deze in verschillende ruimtes of gewenste ambiances kunt gebruiken.

Kleuren

De Vibia Mayfair Mini tafellamp is leverbaar in:

  • Wit
  • Terra-rood
  • Beige
  • Groen

Vibia

Het Spaanse merk Vibia werd in 1987 opgericht in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is deze populair in meer dan 60 landen. De gigantische collectie kent voor ons een aantal highlights die wij sinds jaar en dag voeren  Vibia lampen zijn altijd te herkennen aan hun innovatieve en onderscheidende ontwerpen. Daarnaast worden deze designlampen geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen en als het even kan ambachtelijk met de hand.

Ottevangers Lichtdesign erkend dealer Vibia

Ottevangers Lichtdesign is erkend dealer van Vibia. Wij kunnen u voorzien alle armaturen, opties en kleuren. Wilt u advies over verlichting van Vibia? Neem contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken. Bij design kiest u namelijk voor tijdloos, wat de investering meer dan waard maakt. Wacht niet langer en bestel online de mooiste Vibia-lamp voor bij uw huis.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Type:

Mayfair mini 5495 – draadloze lamp

Lichtbron:

2,5 watt, 70 lumen, 2700k zeer warm wit, Dimbaar

Kleuren:

Warm wit, Groen, Terra rood, Beige

Materiaal

Polycarbonaat en staal

Afmetingen:

Diepte: 90 mm, Diameter 65 mm, Hoogte 230 mm

Levertijd:

2-3 weken