Vibia Top 1160

779,-
74005

De Top 1160 wandlamp/plafondlamp van Vibia kent prachtige belichting. Dit ontwerp van Ramos & Bassols bestaat uit 2 elementen die samenwerken voor een prachtig lichteffect. De bovenste schijf straalt licht uit, richting de muur, terwijl de onderste schijf dat licht opvangt en weerkaatst. Het resultaat is dat deze wandlamp de ruimte een stuk meer diepte geeft.
Het aantrekkelijke en minimalistische ontwerp doet ook dienst als een abstract kunstwerk. De Top is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in verschillende maten; de wandlampen mini (1154), klein (1155) en de wand-/plafondlampen middelgroot (1160) en groot (1170)

Het Spaanse merk Vibia werd in 1987 opgericht in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is deze populair in meer dan 60 landen. De gigantische collectie kent voor ons een aantal highlights die wij sinds jaar en dag voeren  Vibia lampen zijn altijd te herkennen aan hun innovatieve en onderscheidende ontwerpen. Daarnaast worden deze designlampen geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen en als het even kan ambachtelijk met de hand. 

Artikelnummer: Vibia Top 1160 Categorieën: , , ,

Beschrijving

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Blauw, Groen, Wit, Zachtroze

Afmetingen

Diameter (Ø) 60 cm, Diameter voorste schijf (Ø) 18 cm, Diepte: 10 cm

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

Led 26,4W, 2700K, 2880lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium en staal (plaat)

Ontwerper

Ramos & Bassols

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Top 1160