Vibia

Vibia is een Spaans merk uit Barcelona. Een Vibia lamp onderscheid zich door de unieke uitstraling en verfijnde details. Ieder ontwerp is uniek en straalt waar vakmanschap uit. Met een Vibia light geeft u uw woning een duidelijke upgrade. Bekijk de Vibia collecties bij Ottevangers Lichtdesign hier.

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Over Vibia

Het gerenommeerde Spaanse merk Vibia, opgericht in 1987 in het artistieke hart van Barcelona, heeft zich ontwikkeld tot een symbool van luxe en verfijning. Met een brede acceptatie in meer dan 60 landen, spreekt onze uitgebreide collectie in het bijzonder de consument met een hoger inkomen aan.

Deze exclusieve groep klanten waardeert de unieke combinatie van innovatie en elegantie die Vibia lampen belichamen. Elk stuk uit onze collectie is een toonbeeld van exceptioneel design en vakmanschap, vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit.

Voor degenen die de voorkeur geven aan exclusiviteit en topkwaliteit, biedt Vibia een ongeëvenaarde ervaring in verlichtingsdesign, waarbij elk product niet alleen een lichtbron is, maar ook een kunstwerk dat uw ruimte transformeert.

De duurzaamheid van het merk

Vibia streeft ernaar duurzaam te zijn in hun ontwerpen en productieprocessen. Ze richten zich op energie-efficiëntie, het gebruik van recyclebare materialen en het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van hun bedrijfsfilosofie, wat zich weerspiegelt in de keuze van materialen en productiemethoden.

Materiaalgebruik voor een Vibia lamp

Vibia gebruikt diverse hoogwaardige materialen in hun lampenontwerpen, waaronder metaal, glas, kunststoffen en stoffen. Deze materialen worden zorgvuldig geselecteerd om hun duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. De combinatie van deze materialen met innovatieve ontwerptechnieken resulteert in unieke en luxueuze verlichtingsproducten.

Kiezen voor een Vibia light

Consumenten kiezen voor een Vibia light vanwege het distinctieve ontwerp, superieure kwaliteit en baanbrekende innovatie. Deze lampen zijn niet enkel lichtbronnen, maar fungeren ook als artistieke elementen die een ruimte esthetisch verrijken. Ze zijn verkrijgbaar als plafondlamp, hanglamp, wandlamp, vloerlamp en meer!

Vibia integreert geavanceerde technologieën met traditioneel vakmanschap en minutieuze aandacht voor details, wat resulteert in verlichtingsoplossingen die zowel opvallend als duurzaam zijn. Hun toewijding aan zowel esthetiek als functionaliteit resoneert met klanten die een voorkeur hebben voor hoogwaardig design en kwaliteit in hun woon- of werkomgeving.

Vibia lamp aanschaffen bij Ottevangers Lichtdesign

Een Vibia lamp schaft u aan bij de specialist op het gebied van design verlichting, Ottevangers. Hier kunt u vrijblijvend advies ontvangen over de diverse merken en collecties. Voor de beste service komt u naar onze showroom of kunt u contact met ons opnemen. Ook verzenden wij de verlichting, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe Vibia licht.